Golf

”Mina första steg på Lindesbergs Golfklubb var i oktober 2015. Stillheten, lugnet och den magiska naturen gjorde direkt ett starkt intryck på mig.

Sista nio är bland de vackraste nio hål i rad jag sett. Arbogaån följer med spelaren som en varsam ledsagare hela vägen. Den kittlar, porlar, utmanar och ger en fantastisk inramning.

Helt nya vyer och utsikter finns även på första nio som framförallt blivit mer spelbara efter justerade klipplinjer och borttagning av några överflödiga träd. Kan varmt rekommendera en runda eller två. Du blir garanterat nöjd med upplevelsen!”

– Magnus Sunesson

Fotograf bildspel: Rolf Karlsson, bildmakarnamedia.se

Greenfee Lindesberg Gk 2019

Ordinarie Dagsgreenfee
Måndag-Torsdag 370:-
Fredag-Söndag samt helgdag 490:-
Juniorer betalar halva seniorpriset
Hyra golfbil 400 kr (200 kr med läkarintyg)

Boka din starttid här – Aktuellt bokningsläge!

Greenfee
Lindesbergs GK

Greenfee Ordinarie
Måndag-Torsdag 370:-
Fredag-Söndag samt helgdag 490:-
Juniorer betalar halva seniorpriset

Kårsta GK Gäller endast Fullvärdig Plus
(500:- + Fullvärdigt medlemskap)
Obegränsat spel
0:-

Kårsta GK, Kumla GK, Nora GK & Nya Stjernfors GK
(Gäller måndag-fredag hela dagen)
(Söndag efter 14.00)
175:-

Dalsjö GK gäller helgfria vardagar
200:- endast vardagar

Hagge GK gäller vardagar
25% rabatt

Fullerö GK gäller vardagar
100:- rabatt

Hyra Golfset
100:-/runda

Hyra Golfbil (körkortskrav)
400:- (200:- med läkarintyg) för 18 hål.

Vi har nya golfbilar av märket EZ-GO. Bilarna förbokas innan rundan via mejl eller telefon.
Om bilen skadas pga vårdslöshet betalar kunden reparationskostnaderna. Vid dåliga väderförhållanden förbehåller vi oss rätten att hänvisa bilar endast till vägarna.

Pay & Play
– ett enkelt sätt att spela golf utan medlemskap

Pay & Play är det fredagar under hela säsongen.

Pay & Play innebär att man som icke medlem och/eller icke grönt kort innehavare, kan spela nio hål golf på våran bana.

Pay & Play gäller bara på fredagar och både första och sista nio hålen kan nyttjas för detta.

Priset är halv greenfee (50%) för att spela nio hål.

Genomgång av spelsäkerhet innan rundan. Goflvett & Etikett gäller som alltid.

För bokning ring 0581-870 50 alt info@lindesbergsgk.se

– centralt och naturskönt

Banan ligger ca 4 mil norr om Örebro. Gps: 59 35.0693N 15 14.6460E

Adressen till stora parkeringen är Jungfruhagsvägen 11, 71131 Lindesberg.

Om du kommer från:
Örebro hållet (södra infarten):
Sväng mot Lindesbergs centrum, åk mot centrum tills du ser en Circle K mack, följ skylt till Golfbanan/Hotell/Camping.

Norra infarten:
Sväng mot Lindesbergs centrum, åk genom centrum till Circle K mack, följ skylt till Golfbanan/Hotell/Camping.

Greenfeeregler

– Receptionen förbehåller sig rätten att sätta samman till 3- eller 4-bollar för jämt speltempo.

– Vid gruppbokningar behöver vi golf-id på samtliga spelare senast 48 timmar innan start via mejl.

– Starttid måste bekräftas senast 10 minuter innan start i receptionen.

– Kopplad hund får, på egen risk, medtagas vid sällskapsspel.

– Vårdad, ändamålsenlig klädsel – hel och ren.

lindesbergs_gk_2

Välkommen till Bergslagen!

Lindesbergs Golfklubb är idag en komplett multisportanläggning som utöver en mycket spännande och trevlig golfbana även erbjuder padel, cykling, fiske, friluftsliv och andra aktiviteter för aktiv fritid.

Sommaren 2018 öppnade vi ett nytt hotell med 10 dubbelrum som kompletterar de 10 lägenheter och 12 ställplatser som redan finns ”mitt på banan” som gör det bekvämt att komma hit och spela, bo och trivas. Läs mer om våra erbjudanden nedan.

Vi erbjuder mycket förmånliga priser för bokning av banan för företagsgolf, personalaktiviteter eller konferenser. Tillsammans med vår utmärkta restaurang kan erbjuda ett komplett alternativ för ditt företag eller kompisgäng.

Vårt senaste tillskott är en ny Inomhushall för golf och padel som öppnade våren 2019.

Vi ses på Lindesbergs GK!

Den naturliga mötesplatsen för aktiv fritid.