Välkomna till damgolfen!

Varmt välkomna till en ny och rolig golfsäsong 2022

Damkommittés vision är att klubbgolf är
Gemenskap Oförglömlig Lustfylld Fritid

Klubbgolfen spelas mellan kl. 16.00-18.00 på måndagar.  Startavgiften är 40:- och betalningen sker med swish. Spelformen är slaggolf. För att säkerställa att alla som vill ska kunna spela även om man inte har en förbestämd person att gå med så sitter en golfvärdinna  mellan 17.00-17.30 och samlar upp singelspelare. Vill du hjälpa till och vara golfvärdinna så hör av dig till Anna-Lena Andersson.

Prisutdelning kommer äga rum första måndagen varje månad efter rundans slut. Se till att gå ut lite senare dessa måndagar så vi gemensamt kan fika och celebrera varandras vinster den gångna månaden. Vid dessa tillfällen delas det även ut närvaropris.

Under säsongen kommer kan man deltaga i damernas eclectic-tävling på klubbgolfen, det är gratis att delta.

Birdie-jakten finns också, dina birdies antecknas på eclectictavlan genom att ringa in ditt resultat. har du redan ett ifyllt resultat på hålet ringar du in det resultatet. Gör du fler birdies på samma hål så gör du en till ring.

Flitiga Lisa finns även i år, den dam som deltar under flest klubbgolfstillfällen under säsongen får pris vid damavslutingen.

Lindes Lady  En matchspelsserie som spelas mellan Lindesbergs damer. Kostnad 100:- Anmäl senast 20 maj till Therese Hjelseth 072 141 9838

Nyckelhålet En partävling för damer över 18 år till förmån för Nyckelfonden och deras forskning. Detta är en tävling för den goda saken skull. Tävlingstillfällena är 13 juni och 8 augusti.

Hemlig damresa den 10 september För att kunna genomföra det så behövs minst 10 st anmälningar. Anmäl senast den 29 juli till Riia Heger.

Damavslutningen kommer som vanligt att vara någon gång under september/oktober, mer information kommer när det närmar sig.

Sist men inte minst vet ni någon som nyss har börjat spela golf eller kanske har spelat ett tag men inte börjat att spela klubbgolf, bjud in och uppmuntra till att delta. Ju fler vi är desto fler härliga och utvecklande möten får vi.

DamkommiteéTeleEpost
Anna-Lena Andersson073 058 6134anna-lena.andersson1@lindesberg.se