Välkomna till damgolfen!

Damkommittés vision är att klubbgolf är
Gemenskap Oförglömlig Lustfylld Fritid

Klubbgolfen varje måndag kl. 16.00-17.30. Startavgiften är 40:- och betalningen sker med swish. Spelformen är slaggolf. Datum för första tävlingen är 8/5.
I år finns inga golfvärdinnor på plats, facebook gruppen lindesbergs gk – damer finns om man vill skicka ut en förfrågan om någon att spela med om man kommer sent. Nytt för i år är också att första måndagen i månaden så finns också en extra tävling under klubbgolfen för damerna.

Maj: Puttävling – skriv ner antal puttar på varje hål
Juni: Spel från 150m (ej hcp-grundat, eclectik gäller endast på par 3-hål)
Juli: Tre klubbor och en putter (ej hcp grundat)
Augusti: Spel från Gul-tee (spel från röd tee är också tillåtet)
September: Flaggtävling

Klubbgolf på fredagar spelas 9 juni och 15 juli

Eclectic är gratis – Tavlan finns i receptionen, resultatet skrivs med bläck och kan inte ändras.
Birdie-jakten noteras också på eclectic-tavlan genom att ringa in de hål man gör birdie på.

Prisutdelning är efter rundan första måndagen i varje månad. Det bjuds på fika och närvaropris delas ut. Alla priser som inte hämtas vid detta tillfälle finns för utlämning i shopen efter detta tillfälle.

Lindes Lady En matchspelsserie för lindesbergs gk´s damer. Anmälningsavgift 100:-, anmäl intresse senast 22 maj till Inger Salomonsson 070-483 03 71

Nyckelhålet – Partävling till förmån för Nyckelfonden. Anmälan görs via GIT. Kvaltillfällen är 12 juni, 10 juli och 6 augusti. finalen arrangeras på Nora gk 10 september. Vid varje kvaltillfälle man deltar får man en lott och pris delas ut i samband med klubbavslutningen.

Hemlig damresa – lördag 16 september. Anmälan senast 7 augusti till Riitta Källberg 076-781 98 24

Avslutning – 23 september

Sist men inte minst vet ni någon som nyss har börjat spela golf eller kanske har spelat ett tag men inte börjat att spela klubbgolf, bjud in och uppmuntra till att delta. Ju fler vi är desto fler härliga och utvecklande möten får vi.

DamkommiteéTeleEpost
Anna-Lena Andersson073 058 6134anna-lena.andersson1@lindesberg.se