Hej!

På det här sättet så vill jag meddela er alla medlemmar att jag kommer att avsluta min anställning som klubbchef på Lindesbergs Golfklubb den 31dec 2015.

Efter nästan 19 år som anställd på klubben, så har jag fått möjlighet att prova på något nytt vilket känns både spännande och lite läskigt. Lämna tryggheten och inte veta något om framtiden..!

Jag är otroligt tacksam över alla trevliga människor jag har mött under åren och allt trevligt som jag fått uppleva och som har lärt mig massor och jag kommer självklart att sakna detta men känner också att ansvaret och tillgängligheten ibland blir tung att bära. Jag tror också att det är bra för klubben, att det kommer någon med nya ögon och ny energi.

Så, i fortsättningen kommer jag att tillbringa mina arbetsdagar hos Hugo Erikssons Bil i Storå.

Jag har redan börjat så smått på min nya arbetsplats, men kommer att finnas kvar här på klubben till och från under hösten.

Men självklart kommer vi att ses på golfbanan till våren!!

Styrelsen jobbar för fullt med rekryteringen av ny klubbchef och vi hoppas att denna kommer att presenteras inom kort.

Ha det gott!

Annika Lundin