Golf

Utveckla och förbätta ditt golfspel med hjälp av klubbens tränare Per Nyberg som har en gedigen bakgrund som tourspelare och tränare.

Oavsett om du är nybörjare, juniorer eller låghandicapare hittar vi tillsammans ett bra upplägg för dej. Vi erbjuder privatlektioner, spellektioner på banan (inklusive spelstrategi) och gruppträningar.

Vi skräddarsyr även “Prova På Kvällar” där ett kompisgäng eller ett företag får en rolig introduktion till golfens värld genom gruppträning och spel på vår korthålsbana.

Golflektioner är godkänt som skattefri friskvårdsförmån.
Boka lektion: Mån-Ons Tid: 9.00-15.00, kontakta Per via epost (per@lindesbergsgk.se)

Lektioner

1 spelare 2 spelare
25 min 150kr 200kr
50 min 300 kr 400 kr
75 min 400kr 600 kr

Lektionspaket

5×25 min 3×50 min 3×75 min
600 kr 750 kr 950 kr

Träningsområden

• Driving range som är öppen kl. 7.00-21.00
  • Puttinggreen vid klubbhuset.
  • 6-håls korthålsbana som är belägen vid Inomhushallen vid hål 10.
  • Övningsgreen – slå slag upp till 80 meter med egna bollar till övningsgreenen med en greenbunker.
  • Inomhushall med golfsimulator, slagnät och övningsgreen.

Juniorträning

På onsdagar (maj – september) har vi organiserad juniorträning för barn och
ungdomar i ålder 6-18 år. Vi arrangerar även sommarläger och annan
träningsverksamhet för våra ungdomar.

Kontakta Per för mer info om juniorträning.

Padel

Rätt teknik från början! Ta en lektion och lär dej padelns grunder för att snabbare utveckla ditt spel tekniskt och strategiskt men även för att förebygga onödiga skador.

Lär dej mer om padelns “utveckingspyramid”, teknik, placering, strategi och träningsupplägg. Vi erbjuder privatlektioner och gruppträningar.

Klubbens padeltränare Per Nyberg har en gedigen padeltränarutbildning och hjälper dej ta nästa kliv i din utveckling.

Padellektioner är godkänt som skattefri friskvårdsförmån.

Lektioner (60 min)

1 spelare 2 spelare
500kr 250kr/person

Juniorträning – Linde Padel Akademi