Dags för årets upplaga av Linde Padel Open! För er som inte var på plats förra året det begav sej kan ni läsa en liten summering här.

Turneringen börjar fredagen den 27 augusti kl. 16.00 (Herr C-klass) och spelas som ett rakt slutspelsträd med direkt utslagning. Åker man mot förmodan ut i första omgången hamnar man i en sk. “Plate” (B-slutspel) och får en ny chans att avancera vidare i turneringens nedre halva och spela fler matcher. Allt finalspel kommer att spelas på Lindesbergs Golfklubbs utomhusbanor söndagen den 29 augusti. Matchernas spelas i bäst av 3 set med Golden Point.

Klasser:

DAM A – 16 LAG (Lokal div. 1-2)

DAM B – 16 LAG (Lokal div. 3-5)

HERR A – 16 LAG (Lokal div. 1)

HERR B – 16 LAG (Lokal div. 2-3)

HERR C – 16 LAG (Lokal div. 4-6)

Anmälan & Frågor:

info@lindepadel.se – Ange önskad klass, namn, mobiltelefon och hemmaklubb.

Sista anmälningsdag:

20 augusti. Lottningen publiceras 25 augusti.

Kostnad:

600 kr/lag. Swishas vid incheckning på 123 269 95 36.

Arrangörer:

Linde Padel & Wedevåg Padel.

Viktigt att tänka på under tävlingen:
Matchtempo – Tidsschemat är tight så snabba sidbyten (20-30 sek för vatten) vid udda game gäller. Inbollning max 2 minuter. Lotta även vem som börjar serva innan match. Matcherna spelas i bäst av 3 set, No Add/Golden Point och med vanligt kort tie-break vid 6-6.

Håll koll på matchen innan er – Blir matchen före er klar före utsatt tid hoppar ni in och börjar er match direkt. därför är det klokt att ankomma minst 30 minuter före utsatt matchstart.

Resultatrapportering – Spel i Lindesberg: Kommunicera ert matchresultat till tävlingsledningen som är placerad i ett tält utanför utomhusbanorna. Spel i Vedevåg: Meddela tävlingsledningen på plats.

Bollbyte: Vid behov mellan varannan match. Vi spelar på Slazenger bollar.

Regler: Spelarna dömer själva. Endast i extrema nödfall spelas en boll om. På utomhusbanorna är utspring tillåtet, vi ber er därför hålla rent på utsprings-zonerna utanför burarna (2 x 8 m). Vi kommer även har dem avgränsade. Vid regelfrågor och funderingar kontaktas tävlingsledningen.

Mat & Kiosk: I Wedevåg kommer det finns grillade hamburgare och korv från Bergslagsdelikatesser samt en kiosk öppen för fika. I Lindesberg kommer Restaurang Golfbiten (med fullständiga rättigheter) erbjuda en grillbuffé under större delen av dagen. Ni kommer garanterat trivas!

Parkering: I Lindesberg sker all parkering på huvudparkeringen på Jungfruhagsvägen 11 (väl skyltat), 71131 Lindesberg. I Wedevåg sker parkeringen på Wedevågs IF, Östra Bohrsvägen 14, 71172 Vedevåg. Fri parkering.

Omklädningsrum & toaletter: I Lindesberg finns omklädningsrum med duschar i Restaurang-byggnaden en trappa upp. I Wedevåg precis i anslutning till banan.

Minimera smittspridning (Civid-19): Tänk på att hålla avstånd till varandra, minst 1,5 meter i största möjliga mån. Stationer med handsprit finns på anläggningarna. Torka ej av svettiga händer på glasen – använd egen handduk!

Tävlingsledare: Stefan Leskinen (Lindesberg) telefon 073-9092443 och Johan Nordh (Wedevåg) telefon 070-3626559

Vi ser alla fram emot en härlig padelhelg tillsammans!