Lindesbergs Golfklubb öppnar banan med sommargreener fredagen den 26 april kl. 9.00. Tidsbokningen är öppen och det går bra att boka starttider redan nu. Banan har på det stora hela övervintrat bra men vi har en del snömögelangrepp på några greener och kommer därför att ha reducerad greenfee under säsongsstarten.

Driving-rangen kommer att öppna torsdagen den 18 april, betalning sker via betalkort i bollmaskinen. Årskort som är betalda för 2019 är aktiverade och kommer att fungera i bollmaskinen. Har du ej betalt ditt årskort eller vill lösa ett nytt årskort (995 kr, fullt avdragsgillt) är receptionen öppen mån-torsdag kl. 9.00-12.00 under v. 16.
From tisdagen den 23 april har receptionen öppet med ordinarie tider mån-fred kl. 8.00-17.00 och lör-sön kl. 8.00-14.00.

Glöm inte att anmäla dej till årets första tävlingen – Vår-Scramble 1 maj – en rolig 3-manna scramble. Anmälan i Min Golf.

Varmt välkomna till en ny härlig säsong på Lindesbergs Golfklubb!