INFO DAMGOLFEN

Äntligen kan vi spela damgolf igen. Måndagen den 6 juli börjar vi mellan kl 16-18. Vi i damkommittén kommer att finnas där mellan kl 17-17.30 för att säkerställa att den som kommer ensam har någon att spela med. Även i år kostar det 40 kr och betalningen sker med Swish.
Ettan och tvåan vid klubbgolfen får hämta sitt pris i shopen.

Alla som vill deltar gratis i eclectic. Vi skriver med bläck så det går inte att sudda och förbättra resultatet. Du bestämmer själv vilken slinga som du vill spela 1-9 eller 10-18.

När säsongen är slut så kommer vi att dela ut ett pris till den som har deltagit vid flest tillfällen.

Varmt välkomna hälsar Damkommittén

INFO HERRGOLFEN

Välkommen till en försenad tävlingssäsong och Herrgolfen 2020!
Det börjar dra ihop sig och med tanke på hur många rundor som spelats kan man inte säga annat än att golfsuget är stort!

I år blir det lite som det blir och det känns som att fokus måste ligga på hur vi beter oss i tävlingssituationen. Så vi tar det en gång till för allas skull.

Anmälan och betalning via golf.se.
40kr täcker både den enskilda tävlingen och de tävlingar som sträcker sig över hela säsongen.

För ditt eget scorekort.
Kontrollera din score med din markör och lämna in scorekortet efter rundan. Det kommer finnas en låda att lägga scorekorten i där vi på grund av smittorisk avser vi låta korten “ligga till sig lite” innan de förs in och registreras. Vi får ha förståelse för att resultat därför kan dröja någon extra dag.

Utöver det gäller det så klart att hålla sig till rådande restriktioner och rekommendationer så att vi alla kan fortsätta njuta av golfen

De säsongstäckande tävlingarna är dels en eclectic som fylls i på plats efter avslutad runda och dels en Order of merits, där de två bästa resultaten på vardera slinga läggs samman.

Vi kommer försöka se till att det alltid finns någon att spela med så kom och spela herrgolf med oss!
Vi börjar med 18 hål på måndag!

Mvh. Herrkommittén.

KLUBBGOLF – DAM, HERR & PANTERGOLF

Som allmän information gällande medlemsgolf, eller Klubbgolf som vi kallar det, kan vi nämna att en spelas på två dagar i veckan med lika olika tävlingsbestämmelser. På måndagar spelas Klubbgolf i form av dam- och herrgolf där alla medlemmar, oavsett ålder eller handicap spelar en 9-håls tävling (med undantag för ett par 18-håls tävlingar) med starttid kl. 16.00-18.00. Om så önskas kan man spela tjejer och killar ihop men man tävlar i sin respektive klass.

Torsdagar (med några undantag i augusti) spelas klubbgolf i form av Pantergolf där damer fyllda 50 år och herrar fyllda 55 år får ställa upp. Här spelas 18-hål slaggolf-tävling med handicap.

Varmt välkomna att ställa upp i några av våra klubbgolfaktiviteter på Lindesbergs Golfklubb.

Följ grupperna gärna på Facebook för mer info.

Damgolfen

Herrgolfen