Torsdagen den 5 juli spelas den 8:e deltävlingen av Oakley Tour på Lindesbergs Golfklubb där talangfulla golfare gör upp om titeln i Lindesbergs Öppna Mästerskap. Tävlingen är ett bra genrep inför det stundande Seriespelet som går av stapeln under v. 29 i hela Golfsverige. För hemmalaget kommer den skönsvingande Jesper Edström med en hel del råg i ryggen efter en delad 2:a plats på Karlskoga Open efter finfina 69-73 och vi hoppas att lagkamraterna tar rygg på Jesper och gnuggar på innan avresan till Ulricehamn för seriespel i Division 1 om ett par veckor.

Försvarande Mästare är kanske definitionen av “gårdagens legend” Matz Sandin som fortfarande har förmågan att mejlsa ut en vinnarscore med sina Stjärnforsfostrade knädrawar som klyver fairway betydligt oftare än Stensons trötta och, i ärlighetens namn, något uppgivna trä-treor.

Kom ut och kolla på lite topp-golf på Lindesbergs på torsdag och passa på att spana in vårt nya klubbhusområde efter lunch. Förmiddagen roar vi oss alla med att rulla gräs (sånt som man lägger på nykrattad matjord) tillsammans.

Vi ses på Lindesbergs GK!

Komplett program Oakley Tour 2018.