Energikontoret anordnar en solturné tillsammans med kommunens energi- och klimatrådgivare, där man besöker olika solcellsanläggningar i länet. Närmast kommer ett studiebesök på Lindesbergs Hotell & Stugby den 26 september, med invigning av golfklubbens nya solcellsanläggning kl 15.00 tillsammans med Linde Energi.

Kl 14.00-16.00 planeras mingel/mini-mässa för besökarna med chans att ställa frågor till energi- och klimatrådgivarna som förhoppningsvis kan leda privatpersoner och företag att skaffa solceller.

Golfklubben kommer att visa upp delar av sin nya maskinpark med maskiner som är eldrivna eller elhybrider. Det finns även möjlighet att titta in i det nyöppnade Lindesbergs Hotell och testa på att spela padel för den som vill och har lite spring i benen!

Inbjudan & Program Solturné – Lindesbergs Stugby

Välkommen!

Solturnén arrangeras av Energikontoret inom projektet Framtidens solel tillsammans med länets energi- och klimatrådgivare.
Projektet Framtidens solel finansieras av den europeiska regionala utvecklingsfond.