Bo en pitch ifrån 9:ans green

Checka in i Bergslagen – Nyöppnade Lindesbergs Hotell andas en fräsch elegans och samtida tidlöshet för den som vill önskar en extraordinär rumsupplevelse. Inredningen är smakfullt sammansatt av Input Interiör där målsättningen är att skapa en vilsam och avkopplande känsla med inredningselement och färgsättning som samtidigt är en smula kittlande. Modern teknik, ett tydligt miljötänk och smarta finesser skapar en funktionell helhet. Rummen är 21 kvm stora och utrustade med helkaklade badrum, TV, snabbt WiFi, kylskåp, vattenkokare för kaffe, te & choklad och komfortabla Hildingsängar på hela 105 cm. Rummen värms upp med golvvärme via fjärrvärme och resterande el får vi via våra egna solpaneler (installation i augusti) vilket gör hotellet i det närmaste klimatneutralt.

Suiten/Familjerummet är 40 kvm med plats för fyra personer (dubbelsäng + bäddsoffa) med soldäck med utsikt över banan i söderläge, helkaklat badrum med egen bastu för den som vill ha en hotellupplevelse utöver det vanliga.
Totalt finns 9 dubbelrum och en Suite/Familjerum i Hotellet som kan husera upp till 22 personer.

Lägenheterna i Lindesbergs Stugby erbjuder ett bekvämt och flexibelt boende i sagolik bergslagsmiljö. Vacker arkitektur, välplanerade utrymmen och smarta lösningar för åretruntboende gör stugbyn till en given favorit. I varje stuga finns två toppmoderna lägenheter på 40 kvm med fullt utrustat kök, torkskåp, städskåp, TV, WiFi, badrum med golvvärme och sängar av högsta komfort. Lägenheterna är dessutom handicapanpassade med generösa utrymmen och god funktionalitet. Lägenheterna är möblerade med två våningssängar samt bäddsoffa och kan maximalt husera sex personer (4+2).
Stugbyn kan husera totalt 60 personer.

För bokningar samt frågor: Onlinebokning, Telefon 0581-870 55 eller info@lindesbergshotell.se

För mer information: Lindesbergs Hotells Officiell Hemsida