Hål 10, par 5 Hål 12, par 5 Hål 15, par 4 Hål 16, par 3 Hål 13, par 3 Hål 16, par 3 Hotellområde, padelbanor och restaurang. Korthålsbana. Hål 10 par 5. Samt hål 18, par 4 Hål 10 par 5. Hål 14 par 3 Hål 15 par 5, samt hål 16 par 4 Rangeområde samt klubbhusområde och hotell till vänster. Hål 7, par 4 Hål 8, par 4 Hål 7, par 4 och hål 9, par 5.

”Mina första steg på Lindesbergs Golfklubb var i oktober 2015. Stillheten, lugnet och den magiska naturen gjorde direkt ett starkt intryck på mig.

Sista nio är bland de vackraste nio hål i rad jag sett. Arbogaån följer med spelaren som en varsam ledsagare hela vägen. Den kittlar, porlar, utmanar och ger en fantastisk inramning.

Helt nya vyer och utsikter finns även på första nio som framförallt blivit mer spelbara efter justerade klipplinjer och borttagning av några överflödiga träd. Kan varmt rekommendera en runda eller två. Du blir garanterat nöjd med upplevelsen!”

– Magnus Sunesson, bankonsult

Läs mer om hur Magnus jobbar med banförbättringar här.

Fotograf bildspel: Rolf Karlsson, bildmakarnamedia.se