Prova OnTag-appen med 3D-Banguide
Med appen får du automatiskt all info du behöver när du checkar in, du ser framförallt vilka hål du/ni har era extraslag.

I den nya 3D-Banguiden ser du exakt var du befinner dig på banan samt får aktuella avstånd till POI från din position. Du ser allt i en 3D-vy vilket gör det lättare att få en bra överblick, se landningsytor, samt underlätta ditt val av klubba. OnTag-appen är godkänd för handicapgrundande spel.

Som medlem kan du nu själv boka starttid, anmäla ankomst, välja tee och vilka medspelare du vill föra score för direkt i appen. Under rundan kan du när som helst dela ditt scorekort via mail och när du är klar kan du uppdatera ditt handicap direkt till GIT.

Så här gör du:
Ladda ner appen “OnTag Scorekort” på App Store eller på Google Play. När installationen är klar – starta appen och logga in med ditt Golf-id och ditt Min Golf-lösenord. Boka starttid som vanligt via appen, telefon eller på internet.

När du kommer till klubben och “checkar in” i receptionen så kommer du automatisk få ett digitalt scorekort skickat till appen. Som medlem kan du också själv anmäla ankomst direkt i appen. Några sekunder senare så ser du ditt digitala scorekort i din smartphone.

Ladda ner appen redan idag men observera att du får ditt scorekort först efter att du “checkat in” på klubben, antingen via receptionen eller i appen om du är medlem.

För att se hur det funkar, klicka för film här.