För andra årets i rad arrangerade Linde Padel en turnering i padel på Trettondagsafton, denna gång spelades turneringen i nyöppnade Örebro Padelcenter. 12 herrlag och 6 damlag kom till start där deltagarna första spelade ett gruppspel på förmiddagen och sedan ett mycket spännande slutspel på eftermiddagen. Vinnare i damklassen blev Jennie Anderbert & Annika Lundin som vann över Connie Hägerström & Emmelie Lindholm i en välspelad final. Herrklassen vanns av Jocke Anderbert & Andreas Karlsson som avfärdade Mikael Ahl och Thomas Schöllin i finalen. Med andra ord storslam för paret Anderbert som således fick en fröjdefull avslutning på julhelgerna.

DAGS ATT ANMÄLA SIG FÖR SERIESPEL 2018

För er som är sugna på att spela Seriespel i padel så går nu bra att anmäla ett lag. Vi kommer att starta seriespelet i april och damerna spelar på onsdagar och herrar på torsdagar. Både herr och damlagen delas in i divisioner med 4 lag i varje division där man möter de övriga lagen i sin division en gång, totalt 3 veckor/omgång. Vinnaren i diviosionen flyttas upp, lag 2 och 3 stannar kvar och jag 4 åker ner en division. Seriespelet håller på in i september månad. Anmälan och frågor till: per@lindesbergsgk.se

Har du ingen partner att spela med mejlar du Per så hoppas vi kunna matcha ihop dig med en spelkamrat.

Under 2017 var det totalt 10 damlag och 20 herrlag som spelade totalt 15 omgångar. Även deltagande lag under 2017 måste anmäla sig för 2018 års säsong och erhåller ranking baserat på 2017 års resultat. Mer information om en planerad upptaktsträff kommer inom kort.

Vi ser fram emot en fantastisk padelsäsong!