Årets Semstergolfvecka är till ända och när vi summerar veckan noterar vi med glädje ett nytt deltagarrekord med hela 962 st. glada startande! Fantastiskt väder, bra drag på klubben och ett tilltalande tävlingsprogram är några anledningar till att vi passerade det gamla rekordet på 949 startande som noterades för 2 år sedan.

Tack till alla medlemmar och gäster som gjorde detta till en oförglömlig vecka. Ett extra tack till Sabri & Meryem med personal på Restaurang Golfbiten för god mat och trevliga pubkvällar. Stort tack även till alla tävlingsledare, banpersonal och övrig personal som jobbat stenhårt hela veckan.
Reportage från 24i.se hittar ni här.

Klubbmästerskapen avgjordes i strålande solsken och flera av klasserna var mycket jämna och välspelade.
Nedan hittar ni vinnarna i efter fina prestationer;
Herrar Per Nyberg (72-33 slag)
H30 Fredrik Sjökvist
H40 Per Nyberg
H50 Tommy Larsson
H60 Christer Kanto (efter särspel mot Jan Åkerstedt)
H70 Jan Sjöö
Prisceremonin har vi på höstårsmötet i slutet av november.

Årets Long Driving Competition vanns av Anna Fyrpil och Andreas Hansson.
Reportage från tävlingen från 24i.se hittar ni här.

Nu väntar tre underbara golfmånader med en bana som äntligen fått en del regn och jämna greener med bra bollrull. Vi ses på Lindesbergs GK!