Höstårsmötet på Masugnen var en mycket trevlig tillställning med positiva tongångar och en spänstig och konstruktiv dialog mellan medlemmar, ledning och styrelsen.

Prognoserna pekar på ett mycket positivt resultat för säsongen med besöksrekord av greenfeegäster, stuggäster samt en växande medlemsskara. Kort och gott en golfverksamhet i god balans och med goda framtidsutsikter efter flera års hårt jobb och ständigt förbättringsarbete. En strategiplan för de närmaste 5 åren presenterades av ordförande Christer Kanto som i ett första skede inkluderar en vidareutveckling av Stugbyn med dubbelrumsboende för att kunna möta den stora efterfrågan som finns på boende från golfare, idrottslag och näringslivet. En annan punkt handlade om padel-tennis som är en snabbt växande sport med goda intäktsmöjligheter och en bra addering till befintlig verksamhet. Definitiva beslut i frågorna tas på vårårsmötet i mars 2017.

Styrelsen förblir intakt till 2017 där sittande ordförande Christer Kanto valdes om på 1 år och ledamöterna Gunilla Wretling (kassör), Alf Lindblad och Rodney Pettersson valdes om på 2 år.

Mötet avslutades med uppvisandet av en check från Svenska Spels Gräsroten där våra medlemmars spelande genererat 21 000 kronor till golfklubben. Stort tack alla som bidragit! (Har du inte angett en favoritklubb så gör det nästa gång du lämnar in tipset.) Sist men inte minst, tackades vår trotjänare Ove Uhn av efter 28 år i golfklubben tjänst – vi önskar Ove all väl lycka i framtiden! Tack för allt Ove!

Läs en artikel om höstmötet i 24i Bergslagen här.

masugnen christer ovedubbelrumsboende