Nu kan du som medlem vara med i våra lotterier där man har chansen att vinna finfina priser.

Lotteri 1: Allt du behöver göra för att delta är att betala in din årsavgift före 31 december 2017* så är du med i utlottningen av följande priser:

1:a pris

Presentkort på 2 st. golfpaket på Lydinge Resort inkl. boende, greenfee & frukost (värde 3000 kr).

2:a pris

Presentkort på en övernattning till sommaren i vårt nya Lindesbergs Hotell i familjerummet/suiten (värde 1795 kr).

3:e pris

Årskort på driving-rangen, träna fritt på Lindesbergs GK hela 2018 (värde 995 kr).

*Medlemmar som har autogiro är automatiskt med i utlottningen.

(Vinnarna annonseras den 31/1-2018)

Lotteri 2: Värva en ny medlem till Lindesbergs Golfklubb före 15 maj 2018 och delta i utlottningen av ytterligare ett presentkort på 2 st. golfpaket på Lydinge Resort inkl. boende, greenfee & frukost (värde 3000 kr). För varje ny medlem som du värvar erhåller du en lott före dragningen som sker den 16/5-2018 då även vinnaren kommer att annonseras.

Lycka till!

Letar ni golf resa till våren?! Vi vill då passa på att tipsa om vår nya samarbetspartner och vänortsklubb Lydinge Resort som är en otroligt fin anläggning utanför Helsingborg som just nu erbjuder “boka tidigt rabatt” på golfpaket för 2018. Här hittar ni deras invigningserbjudande på Hotellet – Lydinge Resort – Helsingborg

Lydinge Resort har precis som oss använt sig av bankonsulent Magnus Sunesson och på kort tid skapat ett fantastiskt helhetsintryck och en “skånsk gemyt” som är svår att överträffa. Väl värt ett besök!