All tävlingsverksamhet inställd t o m 30 juni

Välkomna till årets herrgolf

Vi siktar på säsongsstart 27:e april!

2019 märktes ett tydligt behov av ny organisation kring herrgolfen. Det hela kom att uppmärksammas som mest när det drog ihop sig till den säsongsavslutning som fick agera startskott för ett aggressivt rekryteringsarbete.
Några veckor senare hade en grupp samlats som bestämde att under parollen “Alltid någon att spela med!” ska vi tillsammans få herrgolfen att bli ett naturligt sätt för gamla och nya medlemmar att hitta in i gemenskapen.
Vi kommer spela två deltävlingar från röd tee och ha en 18-håls tävling.
Avslutningstävlingen spelas 19:e september och görs om till en shotgun-scramble med lottade lag där deltagarna delas in i hcp-baserade pooler för att försöka få till ett så jämnt startfält som möjligt.
Väl mött 2020!

Årets tävlingar

Klubbgolf
Varje måndag träffas vi och spelar nio håls tävling i en skön och avslappnad stämning. Erfarna och nybörjare är lika välkomna! Har du inte någon att spela med ? Kom ut och säg till, så löser vi det på plats! Jobbar du skift eller har annat som gör att du inte kan vara med på kvällen? Leta reda på någon som också vill gå ut tidigt och skriv scoren för varandra.

Röd tee 8/6 & 24/8
18-håls tävling 22/6

Avgift: 40 kr.
Hälften av avgiften går till dagens tävling och resterande går till de säsongstäckande tävlingarna 4-4 & Shopen Cup.

4-4, Herrgolfens OOM
En så kallad Order of Merits kommer finnas tillgänglig på golf.se där man tävlar med sina fyra bästa resultat på respektive slinga under säsongen. Vi hoppas att det kommer innebära mindre administration samtidigt som mer insyn sporrar till fortsatt jakt på bra en riktigt bra score.

Ingen extra avgift.

Shopen cup
Denna eclectic görs om och kostar från och med nu inget extra, vi har även valt att ta bort det klassiska häftet som enkelt tappades bort och kommer här att istället satsa på en väl synlig resultattavla i klubbhuset där man precis som tidigare år låser sina resultat genom att föra in dom.

Ingen extra avgift.

/Tommy Råberg, Peter ‘Bagarn’ Östlund, Mikael Åkergren, Stefan Stenholm och Jesper Larsson