Varmt välkomna till en ny och spännande golfsäsong 2020.

I år avstår vi från att ha en gemensam upptakt, men självklart ska vi fortsätta att roa oss med att spela golf.

Linde GK informerar om när klubbgolfen börjar. Håll utkik efter mail med information alt. gå med i fb gruppen ”lindegksdamer”.  Som vanligt finns det en golfvärdinna på plats mellan 17.00 -17.45.  Kommer du närmare kl. 18.00 så ringer du till den som sitter så inväntar dig.  Startaviften är 40:-. Betalning sker med swish.

Nytt för i år är att alla deltar gratis i eclectic, så kom ihåg att skriva upp alla resultat som du är nöjd med. Vi skriver med bläck så det går inte att ändra J
Prisfördelning 1:an 300:-, 2:an 200:-, 3:an 100:-

Prisutdelning har vi som vanligt första måndagen varje månad. Vi bjuder på fika och delar även ut ett närvaropris.

Damernas egna After work är den 5 juni  Mellan kl. 16.00-16.45 är det AW med lite dryck och tilltugg, sedan är det gratis för din vän/vänner att gå ut med dig för att prova spela golf. FK: Passar inte det här datumet så får du gärna ta med dig din vän vid annat tillfälle för att prova på (dock utan AW J) . Klubbor finns att låna i shopen.

After work  spelas sista fredagen varje månad.  Mellan kl. 16.30-17.30 strålar vi samman och spelar en golftävling. Vi samarbetar med herrarna och tillsammans säkerställer vi att det alltid finnas någon att spela med. Vinnaren av AW golfen får ett pris vid närvaro, sedan lottas det ut 1-2 närvaroprispriser efter avslutad golftävling. Kostnad 40:-

Lindes Lady  En matchspelsserie som spelas mellan Lindesbergs damer.  Spelupplägget planeras när vi vet hur många som vill delta.  Kostnad 100:-. Anmälningsavgiften fördelas sedan till 1:a och 2:a plats.  Anmäl senast den 20 maj till Annalena Andersson 073 0586 134 alt skriv upp dig på listan på klubbgolfen.

Nyckelhålet: En par tävling för damer över 18 år till förmån för Nyckelfonden och deras forskning. Det är en tävling för den goda saken skull. Spelavgift 75:-per person/tillfälle.
Ju fler som deltar desto större blir donationen till forskningen på USÖ.

Tre kvalificerings tävlingar genomförs på respektive klubb i regionen och tävlingsformen är Irish greensome. 20% av deltagarna i respektive spelomgång går vidare till finalspel. Anmälan görs via GIT.

Preliminära tävlingstillfällen på Linde GK är måndagen den 25 maj (klubbgolf) samt troligtvis en onsdag (pantertanterna samt em/kväll) och söndagen den 9:e augusti. (Mer info kommer så håll utkik på klubben samt fb sidan).

Den 6 september spelas en finalen i Kumla på Kumla GK. I startavgiften ingår lunch och ofta är det ett stort och generöst prisbord till många deltagare.

Damresa Eftersom intresset har varit svagt de senaste åren så ordnar vi ingen resa i år. Men vill någon annan ordna så vore det jätte trevligt 😉

Damernas avslutningstävling kommer som vanligt att vara i september, oklart vilket datum.

Tv-skärm Håll gärna ett öga på tv-skärmen i klubbhuset. Fortlöpande information och uppdateringar kommer att finnas där.

Sist men inte minst vet ni någon som nyss har börjat spela golf eller kanske har spelat ett tag men inte börjat att spela klubbgolf, bjud in och uppmuntra till att delta. Ju fler vi är desto fler härliga och utvecklande möten får vi.

Har ni frågor och vill ni nå oss så finns vi på dessa nummer:

Lena Karlsson 076 187 4436

Lena Eriksson 070 485 11 16