Spelas i klubbgolfen mellan 16-18.
Välkomna!

Info från damgolfen

Vi tycker det är viktigt för klubbkänslan att det alltid finns någon att spela med, så vi kommer att fortsätta att sitta och invänta ev nya golfare och sena spelare. Vi i damkommittén har inte alltid möjlighet att sitta och vi tror att ni som spelar Klubbgolf även vill bidra och hjälpa till vid enstaka tillfälle genom att sitta och invänta sena spelare. Viktigt är dock att boka in en spelkompis om ingen spelare kommer sent.

Priser från klubbgolfen kommer from nu finnas att hämta i receptionen. 100kr till vinnaren samt 75kr till tvåan.

Gör du en birde och redan har fyllt i eclectictavlan så ringar du in det gamla resultatet. Dvs ändra inte resultatet men gör en ring. På så sätt framgår det att du har gjort en birde.

Den 8 augusti går nästa kvaltillfälle till Nyckelhålstävlingen. Hitta en partner att spela med. FK: Tävlingsarrangören har meddelat att det ev kommer att finnas extra platser i finalspelet, håll dig uppdaterad.

Vet du någon som är ny golfare eller som inte spelar klubbgolf så bjud med den personen.

Avslutningen för den här säsongen är planerad till den 25/9. Mer info kommer