Linde-Rännet Lördag 9 februari – Lindesbergs Golfklubb

Tävlingsklass 20 km – Motionsklass 10 km

Succén från 2018 är tillbaka! Linde-Rännets ambition är att erbjuda ett trivsamt motionslopp med spår av god kvalitet, lätt kuperad bansträckning och en trevlig inramning ger dig som deltagare de bästa förutsättningarna för en härlig upplevelse. Nytt för 2019 är att vi adderar en “tävlingsklass” för de som vill åka 20 km.

Start: Gemensam start kl. 11.00 lördagen den 9 februari.

Priser: Ett stort antal varupriser ur Linde-Rännets digra och påkostade prisbord lottas ut bland deltagarna.

Företagskampen 10 km: Pris till bästa företag (de 2 bästa tiderna räknas) samt det företag med flest deltagare delas ut. Gör en friskvårdsaktivitet av loppet på ditt företag och locka med anställda och utmana andra företagare (tänk företagscupen i Innebandy…)!

Gratis lunch: Vi bjuder samtliga deltagare i Linde Rännet på en nygrillad lunchkorv från Bergslagsdelikatesser samt dryck och tillbehör från Hemköp utan kostnad, i samband med obligatorisk returnering av nummerlappen efter loppet.

Teknik: Klassisk.

Anmälan: Mejla Namn, Företag, Klass (Tävling 20 km eller Motion 10 km) Epost & Mobilnummer senast torsdagen 7 februari kl. 18.00 till: info@lindesbergsgk.se

Betalning: 100 kr kontant eller Swish 123 695 61 63. Sker före start vid incheckning.

Direktanmälan: Kan göras, i mån av plats, till 1 timma före start, dvs senast 9 februari kl 10:00 mot en förhöjd avgift på + 50 kr.

Åldergräns: Åldersgränsen för deltagande är 13 år.

Resultat 2018: Hittar ni här

Incheckning före loppet: Restaurang Golfbiten fungerar som tävlingskansli och betalning (Swish eller kontant)

Vallaservice före loppet: Vår samarbetspartner Team Sportia Lindesberg kommer att bistå med vallningsråd.
Fästvallning erbjuds före loppet för 100:- (kontant eller Swish). För bästa resultat ska skidorna ska vara rengjorda och fästzonerna markerade.

Tävlingsplats och banor: Spåret är uppdraget på Lindesbergs Golfklubb och spåret mäter 6,5 km som man åker 6,5 + 3,5 km = 10 km. Starten sker vid hål 9 och det kommer att vara dubbla spår runt hela sträckningen. Terrängen är typisk Bergslagsterräng med måttlig kupering som inbjuder till omväxlande och härlig skidåkning. Bansträckning ser ni nedan.

Bekvämligheter före och efter tävlingen: Lindesbergs GK erbjuder alla bekvämligheter som parkering, toaletter, omklädning m. varm dusch, enklare servering finns på området.

Servicestationer: Vätskekontroll finns vid Undantaget, ungefär var 1:e km samt 7,5 km utmed banan och efter målgång.
Enklare sjukvårdsutrustning samt hjärtstartare finns vid tävlingskansli.

Inställd tävling: Information går ut på denna web-plats.

Maxtid: Arrangören förbehåller sig rätten att plocka av åkare som av hälsoskäl bedöms utgöra en fara för sig själv eller medtävlande. Maxtidsgränsen är 2 timmar.

Sponsorby: Vår partners kommer skapa en trevlig inramning i tävlingsområdet.

Tävlingsregler: Svenska skidförbundets. Deltagande sker på egen risk.

Tidtagning: PE Timing står för tidtagning.

Upplysningar: Hittar du här på denna hemsida.

Kontakta oss: info@lindesbergsgk.se

Tävlingsledning: Tävlingsledare: Stefan Leskinen, 073-9092443