Premiär för Linde Padel Akademi!

Vi på Linde Padel kan stolt meddela att vi nu från hösten 2020 kommer starta en utvecklingsresa genom att starta Linde Padel Akademi. En akademi innebär att man erbjuder ett komplett program för barn & ungdomar ända upp till 18 år och att upplägget skall innehåll olika dimensioner som teknik, taktik, fysik och mental träning. Jag fick frågan om jag kan tänka mig att driva detta projekt och det är med en stor ära som jag nu ska ta mig an denna uppgift, vår viktigaste sektion är barn & ungdomssektionen, det är här vi har vår framtid!

Träningarna kommer hållas av utbildade ledare och så långt som det är möjligt kommer vi se till att de olika grupperna följs av samma ledare hela terminen, dels för barnens trygghet men även för att vi ska kunna följa och hjälpa dem att utvecklas på bästa sätt. De långsiktiga målen med verksamheten är att skapa en miljö och träningsverksamhet som oavsett ambitionsnivå skapar välutbildade padelspelare med en glädje för sporten, på detta sätt är vi övertygade om att vi kommer kunna tillgodose alla från dem som bara vill spela lite till de som vill satsa och tävla. Vi samarbetar med Lindeskolan och målsättningen är att vi ska kunna erbjuda Padel som en sport på Lindeskolans Idrottscollege förhoppningsvis redan hösten 2021, självklart är vår förhoppning att många av våra ungdomar vill söka sig dit i framtiden!

Vi startar denna resa söndagen den 6 september genom att kicka igång höstterminens junior-träningar, jag kommer vara där under alla pass denna söndag framför allt för att få träffa alla barn & ungdomar men sen vill jag också träffa er föräldrar 15 min innan passen börjar för en kort information kring hösten!

Ser fram emot att träffa alla härliga barn och ungdomar och att få vara med på deras resa.

Johan Nordh

Barn & ungdomsansvarig

Linde Padel Akademi

INFO: Juniorträning Hösten 2020 – Anmälan och betalning sker direkt i MyCourt. Leta på 6 september och anmäl ditt barn i rätt grupp. Indelning ser ni i Inbjudan ovan. Är ditt barn 7-9 år anmäler du dej som förälder. Är barnet över 10 år skapar ni ett konto åt ert barn i MyCourt och anmäler barnet den vägen.
Frågor: johan@lindepadel.se

Väl mött till en ny träningssäsong!