På grund av rådande situation med ökade restriktioner kring covid-19 i Örebro Län så genomför vi följande åtgärder i klubbens verksamhet:

• Vi avråder alla medlemmar från att besöka Reception & Shop. Kommunikation sker via epost: info@lindesbergsgk.se

Förhållningsregler Lindesberg Golf & Padelhall:

• Öppet för strötidsspel och simulatorspel tills vidare.
  • Ej tillåtet att arrangera/organisera sammankomster eller tävlingsspel (ligaspel, americano m.m) tills vidare.
  • Publikförbud i hallen. Endast bokade spelare får vistas i hallen. Visa hänsyn och håll avstånd vid tillträde och utträde från spel.
  • Vid minsta förkylningssymtom besök inte anläggningen.
  • Använd utställd handsprit, tvätta händerna, undvik fysisk kontakt och håll god ordning på tillhörigheter.
  • Duschar gör vi inte i hallen.
  • Allt Ligaspel i Padel är pausat tills vidare.
  • All Juniorträningsverksamhet (söndagar kl. 9-12) är pausad tills vidare.

Observera att dessa beslut gäller till och med den 24 november. Beslut kan komma att förlängas och/eller skärpas ytterligare.

Tillsammans kan vi hjälpas åt att stoppa den ökade smittspridningen!