Hotellprojektet är i full gång sedan fem veckor tillbaka och allt flyter på enligt plan. De gamla timmerstugorna är flyttade och har hittat ett nytt hem i Fritidsbyn under IFK Lindesbergs goda försyn – kul att vi kan behålla sovplatserna inom “stan” för det behövs flera olika boendealternativ. Parallellt med markarbetet gräver vi fram fjärrvärme från Svarttjärnsvägen som kommer att anslutas till hotellet inom sinom tid. Vi har även gjort en fjärrvärme-avsättning i restaurangbyggnaden för framtida bruk, idag finns en fullt fungerande bergvärmepump men vi skapar med detta goda förutsättningar för framtida projekt.

Under nästa vecka kommer arbetet med golvvärme, armering och gjutning av plattan påbörjas och före jul börjar vi resa stommen på plan 1.

Samtidigt jobbar vi på med inredningen där vi har god hjälp av inredningsdesigners och personer med lång erfarenhet från hotellbranschen då vår målsättning är att skapa en unik hotellupplevelse utöver det vanliga. Redan nu kan ni får tjuvkika på vår “vision board” där ni får en tredimensionell inblick i hur rummen kan komma att se ut, se bilderna nedan. Spännande tycker vi!

Under vintern kommer vi även att bygga om vår webbplats som är kopplad till vårt boende – numera heter vi Lindesbergs Hotell & Stugby.

Vi kommer att hålla er uppdaterade under arbetets gång.

Hejdå timmerstugor!

Skicklig kranförare…

Markarbetet påbörjas, provgropar grävs (november)

Terrassen växer fram, markberedelser för grund

Vatten, avlopp och radonslang på plats

Vision Board – möbler, färgval, ytskikt, textilier m.m.

Vision Board 2 – badrummet

Här kan man bo!

Sobert…

 

Sweet dreams!

En titt in i badrummet…