Checka in i idylliska Bergslagen och må bra i avslappnad miljö på Lindesbergs Golfklubb, endast 800 meter ifrån centrala Lindesberg. Hos oss finns allt samlat på ett ställe och ni får garanterat några minnesvärda dagar för dej som gillar aktiv fritid med en naturskön golfbana, padelbanor, fantastiskt boende och god mat.

Det nyöppnade Hotellet har 10 dubbelrum med totalt 22 bäddar i mycket hög hotellstandard. Oavsett vilket rum du bokar eller av vilken anledning du gästar Lindesbergs Hotell så kommer du mötas av en smakfullhet med lantlig touch. Här ryms svenska designklassiker med modernt hantverk från de småländska skogarna. Kliv in i en oas av blåa blad, en flock av tranor eller en djungel av medaljonger.

Våra tio toppmoderna lägenheter i vår populära stugby är fullt utrustade med eget kök, torkskåp, städskåp, TV, WIFI, badrum med golvvärme och sängar med högst komfort. Vacker arkitektur, välplanerade utrymmen, grillplats och smart lösningar för åretruntboende gör stugbyn till en given favorit för kompisgäng och större grupper.

Hotellrum för endast 595 SEK!
Just nu har vi ett unikt invigningserbjudande på Lindesbergs Hotell, dubbelrum för endast 595 kronor exklusive frukost. Erbjudandet gäller samtliga dagar mellan 15:e oktober – 19:e december. Boka innan 10 oktober för att få ta del av erbjudandet!
Så här gör du:
Besök vår nya hemsidan nedan – BOKA DIREKT – och skicka sedan ett mejl till info@lindesbergshotell.se med datum för din vistelse och att du önskar ta del av vårt Invigningserbjudande.

Golfpaket
Det finns fortfarande möjlighet att boka golfpaket under augusti och september. Mer info om våra attraktiva paket och bokning hittar du här.

Kontakta oss via mejl om även du har andra frågor om vårt boende, gruppbokningar, konferenser, mat, padel, long-stay och paketerbjudanden.

Besök vår nya hemsida för Lindesbergs Hotell & Stugby.

Varmt välkomna till Lindesbergs Hotell & Stugby och Lindesbergs Golfklubb!