Från idé till verklighet.

Det har gått lite drygt fem år sedan vi började undersöka möjligheterna att bygga ett attraktivt, golfnära livsstilsboende i anslutning till golfbanan och det är verkligen stimulerande att se hur golfklubben fortsätter att bidra till en positiv utveckling av golfklubben och Lindesbergs kommun. Våra medlemmar går verkligen i bräschen för den positiva anda som råder i Lindesberg för tillfället och man kan inte underskatta vad dessa banbrytande bostäder kommer att innebära för Dalkarshyttan-området på lång sikt. Det är verkligen kul att Libo har varit med och stöttat detta projekt från dag 1 och det ska bli mycket spännande att följa utvecklingen av byggnationen som nu påbörjas med markberedning i mitten av oktober. Inflyttningen är planerad till sommaren 2017.

Vi bjuder våra medlemmar och trogna följare av golfklubben på de första exklusiva visualiseringarna inifrån lägenheterna som är mycket smakfullt planerade och där känslan av “ute och inne” flyter ihop på trivsamt sätt. Man kan t o m skymta 2:ans fairway genom fönstret på en av bilderna. Här erbjuds alltså “ski in – ski out” på vintern och “golf in – golf out” på sommaren – vad mer kan man begära?!

Anmäl ert intresse till via mail till Annelie Bergkvist på Libo eller ring 0581-870 10.

Läs mer om “Bostäderna med det lilla extra” på LindeNytt.

Klicka på bilderna för större bild.

utv-viz golfbostader800

inv-viz-vdg inv-viz-kok