BOENDE

Bo en pitch ifrån 9:ans green

Checka in i Bergslagen – Nyöppnade Lindesbergs Hotell andas en fräsch elegans och samtida tidlöshet för den som vill önskar en extraordinär rumsupplevelse. Inredningen är smakfullt sammansatt av Input Interiör där målsättningen är att skapa en vilsam och avkopplande känsla med inredningselement och färgsättning som samtidigt är en smula kittlande. Modern teknik, ett tydligt miljötänk och smarta finesser skapar en funktionell helhet. Rummen är 21 kvm stora och utrustade med helkaklade badrum, TV, snabbt WiFi, kylskåp, vattenkokare för kaffe, te & choklad och komfortabla Hildingsängar på hela 105 cm. Rummen värms upp med golvvärme via fjärrvärme och resterande el får vi via våra egna solpaneler (installation i augusti) vilket gör hotellet i det närmaste klimatneutralt.

Suiten/Familjerummet är 40 kvm med plats för fyra personer (dubbelsäng + bäddsoffa) med soldäck med utsikt över banan i söderläge, helkaklat badrum med egen bastu för den som vill ha en hotellupplevelse utöver det vanliga.
Totalt finns 9 dubbelrum och en Suite/Familjerum i Hotellet som kan husera upp till 22 personer.

Lägenheterna i Lindesbergs Stugby erbjuder ett bekvämt och flexibelt boende i sagolik bergslagsmiljö. Vacker arkitektur, välplanerade utrymmen och smarta lösningar för åretruntboende gör stugbyn till en given favorit. I varje stuga finns två toppmoderna lägenheter på 40 kvm med fullt utrustat kök, torkskåp, städskåp, TV, WiFi, badrum med golvvärme och sängar av högsta komfort. Lägenheterna är dessutom handicapanpassade med generösa utrymmen och god funktionalitet. Lägenheterna är möblerade med två våningssängar samt bäddsoffa och kan maximalt husera sex personer (4+2).
Stugbyn kan husera totalt 60 personer.

För bokningar samt frågor: Onlinebokning, Telefon 0581-870 55 eller info@lindesbergshotell.se

För mer information: Lindesbergs Hotells Officiell Hemsida

Hotellpriser

Rumstyp Totalpris
Enkelrum 895:-
Dubbelrum 1195:-
Suite/Familjerum 1595:-

Rumspriset inkluderar lakan, handdukar och städning. Barnsängar finns vid behov.

Tre olika frukostalternativ erbjuds beroende på säsong/öppettider i golfrestaurangen;
A) Frukostbuffé i Golfbiten  80:- (1 maj – 30 september)
B) Frukostpaket i rummet (kaffe/te, smörgås, juice & yoghurt) 80:- (15 oktober – 30 april)
C) Frukostbuffé Frosths Konditori (året runt, öppnar kl. 7.00) 80:- (betalas på plats)

Lägenhetpriser

Antal Personer Totalpris
1 795:-
2 995:-
3 1195:-
4 1595:-
5 1995:-
6 2395:-
7 2495:-

Tillägg

Linne & Handduk/person 100:-
Städning/stuga 395:-
Frukost: Se alternativ ovan.

Ställplats

Vi har 12 st ställplatser med el för husvagn och husbil. Det finns både uppställning på gräs och grus , man får även tillgång till toalett och dusch i klubbhuset eller i södra änden på Hotellet.
I anslutning till ställplatsen (300 m norr om) finns det även möjlighet att tömma vatten och latrin från fordonen i en servicestation (ingår i priset).

Elplats 250:-/Dygn
Elplats 150:-/Dygn om ni spelar golf eller padel.

Undantaget – Charmigt Övernattningsrum på 1:a tee

Vid hål 1 (30 meter från tee) finns charmiga “Undantaget” – ett nyöppnat övernattningsrum för 2 personer med rinnande kallvatten samt toalett.
Tag med egna sänglinnen eller hyr av oss för 100 kr/person.

Undantaget 500:-/Dygn

Kontakt: 0581-870 55 alt. info@lindesbergsgk.se