En mycket glädjande nyhet i dessa tider att banan kommer att öppna med sommargreener fredagen den 27 mars kl. 13.00! Vintern har varit gynnsam för banan och den senaste veckan har spelytorna torkat upp mycket bra vilket har inneburit att vi har kunnat klippt hela banan som ser mycket bra ut för årstiden. Samtliga greener kommer även att luftas, gödas och dressas innan vi öppnar banan. Bankonsulent “Bobban” Frisk besökte oss igår (24 mars) och skickade följande hälsning; “Grattis till Lindesbergs GK banan har så länge som jag haft den stora äran att vara rådgivare åt er, aldrig varit i sådant bra skick någon vår innan.”
Även rangen kommer att öppnas på fredag.
Restaurang Golfbiten med Sabri i spetsen kommer att öppna lördagen den 4 april med ett något begränsat utbud i form av A’ la Carte och cafésortiment. Även Reception och Shop kommer att ha helgöppet from den 4 april. Vi påminner er som ej betalt årsavgiften ännu att göra det innan fredag och för dej som vill börja spela golf hittar du info här.

VÄNLIGEN LÄS FÖLJANDE INFORMATION OM HUR VI KAN SPELA GOLF OCH SAMTIDIGT TA GEMENSAMT ANSVAR FÖR MINSKAD SMITTSPRIDNING!

Coronavirus (Covid-19)
Allmänt
Med anledning av situationen i samhället följer vi utvecklingen, där vi tar del av information och följer rekommendationer från myndigheter. Vårt gemensamma ansvar är nu att minska risken för smittspridning.
Vi kommer att hålla medlemmar och gäster löpande informerade om läget.

REKOMMENDATIONER VID VISTELSE PÅ KLUBBEN

Vid Bokningar
Boka via nätet (ev. telefon)
Checka in via nätet
Betala med Swish eller liknande
Följ råd och regler vid färd till och från banan

Vid Receptionen
Stanna utanför receptionen i största möjliga mån – klubben tillåter ankomstregistrering via nätet eller utomhus
Scorekort kommer att finnas vid tee 1 & 10 (i Lusthuset)
Var extra noga med hygienen vid eventuella toalettbesök – inomhus, ”Baja Major”

På banan
Tvätta händerna ofta med tvål och vatten samt sprit
Hosta i armvecket
Inga krattor finns i bunkrarna – återställ bunkerslaget med hjälp av fötter och klubban
Hålkoppen är vänd upp och ner för att enkelt ta upp bollen ur hålet
Ta inte i hand – inga high fives
Avstånd till nästa medspelare och nästa boll vid kö på banan
Ta inte ur inte i flaggan – putta med flaggen i och använd gärna handske/handskar
Gör en ”fothälsning” = tack för god match 😉

Vid tävlingar
Vi följer de råd och riktlinjer som SGF har utfärdat i samråd med RF och myndigheter – dessa kan variera och ändras snabbt
Se tävlingsbestämmelser för den tävling som du anmält dig till och följ råden för varje enskild tävling

Medlemmar och gäster
Vi uppmanar samtliga medlemmar och gäster som påvisar minsta tecken på symtom att stanna hemma. Gäller även lindriga symtom.

Restaurang Golfbiten
Vi håller en redan hög nivå på vår städning och hygien i kök och matsal men höjer den nivån ytterligare nu och desinficerar ytor som kan vara kontaminerade och gör nu detta flera gånger per dag. Personalen i krogen är restriktiva med fysisk kontakt. I våra lokaler finns möjligheten att sitta avskilt om så önskas. Extra handsprit finns tillgänglig i lokalen.

Personal
Vi uppmanar all vår personal att vara vaksamma och försiktiga och med minsta tecken på feber, hosta eller liknande symtom att stanna hemma.

Tänk på att hålla en god handhygien, vara vaksamma på symtom och använda allmänt sunt förnuft.

Ta hand om varandra och njut på banan!

Hälsar personalen på Lindesberg Golfklubb