Banan
Efter en mycket lång vinter och en sen vår börjar det äntligen hända saker med dygnstemperaturen och banan börjar så sakteliga att torka upp. Det har varit en tuff vinter med många väderomslag vilket fått till följd att en del isbildningar har skett på greenerna där vi kommer att sätta in stora resurser direkt för att få upp dem till god standard. Tack vare nya maskinpark som levererades förra veckan (se bilder nedan) kommer vi att kunna toppdressa och vältra dem för att snabbt få till en jämn bollrull.
Fredagen 27 april öppnar vi banan för säsongen och det går bra att boka starttider redan nu i Min Golf.

Rangen
En ny bollmaskin är på plats och betalning sker endast via betalkort eller årskort. Passa på att köpa årskort för 995 kronor. Ni som har gamla rangekort kvar ber vi returnera dessa till kansliet vid läge. Vi kommer under våren att fylla på bollmaskinen med helt nya Srixon-bollar för att förbättra er träningsupplevelse ytterligare. Vidare kommer en ny “gräsrange” placerad norr om skjulet etableras under våren där träning från bra fairwayunderlag kommer att kunna bedrivas. Rangen öppnas fredagen den 20 april.

Städdag
Årets städdag går av stapeln söndagen 29 april mellan 9.00-12.00. Ta med egna krattor och oömma kläder. Vi kommer att fokusera på klubbhusområdet samt korthålsbanan. Vi bjuder alla på grillad korv från Bergslagsdelikatesser.

Restaurangen
Sabri med personal öppnar Golfbiten för säsongen 27 april och hälsar alla medlemmar och gäster välkommen till en ny spännande säsong!

Shopen
Vår välfyllda och superfina shop har fått en ansiktslyftning med ny belysning och är fullproppad med spännande golf och padelnyheter! Shopen drivs i egen regi och med er hjälp kan den även bli en fin intäktskälla för klubben och alla lojala medlemmar kommer att erhålla 15 procent rabatt på alla köp i shopen under 2018!

Tävlingar
Årets första tävling är den populära Vårscramblen torsdagen den 1 maj. Spelformen är 3-manna Scramble Texas. Anmälan i Min Golf som vanligt. Årets tävlingsprogram hittar ni i sin helhet här.

Idrottmedlem – Ny gratis App för klubbens medlemmar
En nyhet för året är att vi har skapat en egen app för alla golfklubbens medlemmar. Ladda ner “Idrottsmedlem” till din smartphone och följ instruktionerna för att logga in första gången. I appen har vi samlat allt du behöver som medlem på golfklubben; Min Golf, Boka Padel, Senaste Nyheterna, Erbjudanden från Partners m.m. Vi ber er samtidigt att uppdaterar era uppgifter i Min Golf – det är viktigt att rätt epost samt mobilnummer finns inlagda under era uppgifter.

Padel
Banan är öppen sedan några veckor tillbaka och det är högt tryck på banan. Bokning sker via MyCourt som vanligt och i händelse av att vår bana är fullbokad hänvisar vi till Tennisklubbens bana som öppnade i helgen. Ligaspelet för damer (20 lag) startar tisdagen den 24 april och herrarna (30 lag) torsdagen den 26 april. Det går bra att boka padellektioner av Per Nyberg för den som vill få en introduktion av spelet eller ta sitt spel till nästa nivå. Rack och bollar finns att hyra. Alla padelmedlemmar erhåller 15 procent på alla köp i shopen.

Hotellet
Invigning sker den 1 juni och det går redan nu att boka sitt boende. Mer information om invigningen kommer senare.

Vi ses på Lindesbergs GK!