Det spelas golf som aldrig förr i Sverige i allmänhet och på Lindesbergs GK i synnerhet, hittills i år är spelet tredubblat hos oss. Därför är det extra viktigt med några enkla förhållningsregler för att vi ska hålla ordning och reda på anläggningen, för allas trivsel!

Fr.o.m. idag utökar vi tidsbokningen på kvällar till kl. 20.00.

ALLT SPEL SOM SKER MELLAN 06.00-20.00 SKA FÖRBOKAS AV SPELAREN VIA MIN GOLF. Vi ber er även att “Anmäla/Ankomstregistrera” er när ni anländer till klubben – det gör ni via appen MG(Min Golf) bokning – tryck bara på “Ankomstregistrering” under bokningen inuti appen när ni anländer till klubben.

Ingen start på hål 10 sker utan godkännande av Receptionen.

Vi passar även på att påminna om den enkla “dress code” som gäller på hela anläggningen – vårdad, ändamålsenlig klädsel och tröja på i alla lägen – gäller på golfbanan, i padelburen och på ställplatsen.

SGF:s alkoholbestämmelser:

Även om det är en viktig del av flera golfbanors koncept att det är möjligt att servera alkoholhaltiga drycker i anslutning till golfbanan, är det också viktigt för golfklubben att alkoholförtäringen sker på ett sunt och korrekt sätt, dvs i anslutning Restaurang Golfbiten där utskänkningstillstånd finns. Klubbledningen rekommenderar starkt att ej förtära alkoholhaltiga drycker under golfspel.

Som golfare har du alltid ansvar att lämna företräde till trafikanter på golfbanan. Var extra uppmärksam på tee 3 och tee 4 för trafikanter på Svarttjärnsvägen, på hål 9 för fotgängare efter Tempelbacken samt vid tee 10 för trafiken på Svarttjärnsvägen. Golfspelare skall alltid lämna företräde till trafikanter.

Slutligen ber vi er att iaktta försiktighet vid spel i närhet av bebyggelsen som ligger i anslutning till banan, primärt på hål 2 och 3. Inga risktagning nära bostadsfastigheter och om man olyckligtvis får en snedträff med risk för bollar in bland husen eller trädgårdar ska man ropa ”FORE!”

Tack för visad hänsyn.

Vi ses på Lindesbergs GK!