Kreativa möten i stimulerande miljö

Att mötas är en grundläggande förutsättning för utveckling. Kreativa möten och kompetensutveckling blir allt viktigare och när mötet sker i en stimulerande och avkopplande miljö inträffar inte sällan stordåd!

Vi erbjuder företag och föreningar m.m. skräddarsydda konferenser/möten i en miljö som bjuder in till fokuserat arbete men också skön avkoppling i en fin atmosfär. Kringaktiviteter inkluderar padeltennis och golf men även promenader i storslagen bergslagsmiljö eller besök till Plantmarknaden.

Vi har flera olika paket att välja på, se nedan, men tveka inte att höra av er för en helt skräddasydd konferens. Vi erbjuder även boende i populära Lindesbergs Stugby, ett stenkast från konferensrummet!

Vi erbjuder följande:

• Konferenser, möten och kick-off
  • Dagskurser
  • Utbildningar
  • Personalträffar
  • Företagslunch och representation
  • Företagsaktiviteter – prov på kvällar
  • Temahelger – Weekendpaket med middag och övernattning
  • Kultur- och idrottsarrangemang, idrotts- och träningsläger, kulturarrangemang

Konferensrummet

Traditionellt konferensrum med plats upp till 10 deltagare, styrelsemöblering. Här sitter ni bekvämt och har utsikt över banan, naturreservatet Tempelbacken, padeltennisbanan och vårt fina boende. Rummet är utrustat med 60” TV, Whiteboard i magnetbärande härdat glas, blädderblock samt snabbt Wi-Fi. Anteckningsblock och pennor ingår.

Paket

Vi skräddarsyr alla konferenser och möten efter ert behov. Nedan några förslag på upplägg.

Halvdag – minst 4 personer
Kl. 8.00 – Frukostfika i Restaurang Golfbiten
Kl. 8.30 – Konferens/Möte i Konferensen (kolsyrat vatten, kaffe, Bergslagspraliner & frukt ingår)
K. 10.00 – Kaffe och kaka
Kl. 12.00 – Lunch på uteserveringen
Pris per person 200 kronor – Lokalkostnad 500 kronor

Heldag – minst 4 personer
Kl. 8.00 – Frukostfika i Restaurang Golfbiten
K. 10.00 – Kaffe och kaka
Kl. 12.00 – Lunch på uteserveringen
Kl. 14.30 – Kaffe med smörgås
Vid två dagars konferens med logi kan även kvällen avslutas med en god middag.
Pris per person 250 kronor – Lokalkostnad 700 kronor

Konferens för fler än 12 personer
Vi har ett samarbete med Plantmarknaden som ligger 500 meter från golfklubben där det finns möjlighet för 40 personer att konferera. Kontakta oss för mer information!

Tveka inte att höra av er för bokning, via e-post (info@lindesbergsgk.se) eller telefon 0581-87050. Vi ses på Lindesbergs GK!