GAF – Golf Administrationernas Föreningar Sverige har utsett fem kandidater för titeln Club Manager of the Year 2017.
Juryn har beslutat att utse Claes Berfeld (Åkersberga GK), Per Simonsson (A6 GK), Sofia Strindholm (Karlstad GK), Stefan Leskinen (Lindesbergs GK) samt Thomas Nestenius (Bjäre GK) till kandidater för titeln ”Club Manager of the Year 2017”.
”Bland de många nominerade som gjort ett fantastiskt jobb den senaste tiden så var det dessa fem kandidater som juryn till slut utsåg,” kommenterar GAF-juryn.
En av de fem kommer få priset vid Golfträffen i Halmstad 5-7 mars 2018.

”Detta är ett tecken i tiden att klubbens ledning och personal har gjort ett kanonjobb under de senaste åren och nomineringen ska delas av alla inblandade,” kommenterar en glad Stefan när han får beskedet i samband med golfmässan i Orlando.

Stefan på puttinggreen på Bay Hill.